Hieronta Eura

Hierontastudio / Hoitola Eura

Ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kokemuksella

Toimintani perustuu yksilölliseen, läsnäolevaan ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, jossa ihmistä hoidetaan  kokonaisuutena.

Tarjoan ammattitaitoista, monipuolista ja asiakkaan tarpeisiin sopivaksi muotoiltua kehon- ja mielen hoitoa kiireettömässä ilmapiirissä. Jokaisen hoidon lähtökohtana on yksilöllinen kokonaisuus, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon. Käytettävät tekniikat ja hierontavoimakkuus määräytyvät asiakkaan ja hoitotilanteen mukaan.

Hierontahoitojen lisäksi tarjoan Eurassa joogan yksityistunteja  niin yksilöopetuksena ja pienryhmillekin. 

Tervetuloa monipuoliseen kehoterapiaan Euran hoitohuoneelle.

Hoitomuodot ja palvelut:

Hinnasto

HINNASTO

60MIN  55€

90MIN 75€

120MIN 100€

VARAA AIKA

Varaa sinulle sopiva aika puhelimitse

AJANVARAUKSET ARKISIN KLO 9-19

041-5049282

Hoidosta

Ensimmäiseksi hoidoksi suosittelen yleensä 90 minuutin hoitoa. Ensitapaaminen alkaa haastattelulla, jossa selvitetään käyntisi syy sekä tarpeelliset tiedot terveydentilastasi.

Hoidot tapahtuvat hoitopöydällä tai hierontamatolla. Ota mukaasi rennot, mukavat ja löysät vaatteet sekä vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä. Hoitoon ei kannata tulla täydellä vatsalla, eli jätä ruokailun ja hoidon väliin tarpeeksi aikaa (vähintään 1h ).

Varaa itsellesi aikaa rauhalliseen hoitoon, yritä olla kiirehtimättä ennen hoitoon tuloa ja sen jälkeen. Hoidon jälkeen on hyvä ottaa rennosti, pitää itsensä lämpimänä ja juoda runsaasti vettä.

Hoidot sopivat kaiken ikäisille, myös raskaana oleville. Hoidon kesto 60 -120 min. (Lapset 30min.) Saavuthan ajoissa paikalle, sillä menetetty aika on pois sinun ajastasi

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus tulee tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Yhteystiedot

Eurassa hoitohuone sijaitsee, Kauttuan liikekeskuksessa Studio Mantran tiloissa.

Käyntiosoite:

Kauppatie 4, 27500 Kauttua (Eura)  Avaa kartta tästä

puh. 041-5049282

Tervetuloa!