Etsitkö luotettavaa ja osaavaa hierojaa Turun alueelta? Kaipaatko juuri itsellesi räätälöityjä palveluita? Kenties haluat hetken hengähtää tiiviin arjen keskellä? Hieronta Turku tarjoaa kokonaisvaltaista hierontaa ja kehonhoitoa – valikoimaan kuuluvat muun muassa osteopatia, thaijoogahieronta, kraniosakraaliterapia, purentalihashieronta ja klassisen hieronta. Jokainen palvelu on juuri sinulle räätälöity, jolla vaivasi saadaan hoidettua parhaalla mahdollisella tavalla.

Hieronta Turku kokonaisvaltaista hierontaa ja kehonhoitoa

Hieronta Turku palvelut perustuvat ennen kaikkea läsnä olevaan ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, jossa ihmistä käsitellään holistisena kokonaisuutena. Tämä pitää sisällään niin psyykkisen kuin fyysisenkin puolen jokaisesta yksilöstä. Tarjoamieni hoitojen ja palveluiden tarkoituksena on edistää jokaisen asiakkaan omaa luonnollista terveyttä ja tasapainoa. Tarjoan osaavaa ja ammattitaitoista hierontaa ja muita palveluita Turun alueella, jo yli 20 vuoden kokemuksella. Minun studiossani saat kiireettömän, läsnä olevan ja yksilöllisen kokemuksen, jossa tunnet olosi kohdatuksi ja kuulluksi. 

 

Tarjolla on laaja valikoima erilaisia hierontamuotoja ja muita hoitoja, joilla pyritään vapauttamaan terveyttäsi häiritsevät esteet ja palauttamaan kehon harmonia ja näin ollen luonnollinen tasapaino. Hoidoista saat apua muun muassa lihasjännityksiin, kiputiloihin, stressin lievitykseen, nivelliikkuvuuteen, palautumiseen, vammojen jälkihoitoon, toimintakyvyn ylläpitämiseen, eheytymiseen sekä rentoutumiseen.

Yksilöllinen lähestymistapa

Vaikka hieronnan ja muiden hoitomuotojen perustekniikat ovat lähes aina samat, on erittäin tärkeää, että jokainen hierottava saa itselleen räätälöityä palvelua ja hoitoa. Jokainen meistä on oma yksilönsä ja jokaisella meistä on näin ollen myös omat tarpeet ja vaivat. Tämän vuoksi hieronnan ja muiden hoitojen räätälöiminen yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi on erityisen tärkeää. Valitsitpa, minkä tahansa hoidon tai hieronnan hieronta Turku palveluvalikoimasta, voit olla varma, että pyrin räätälöimään sen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Jokaisessa hieronnassa ja palvelussa otetaan huomioon hierottavan kunto ja elämäntilanne, minkä tarkoituksena on varmistaa hoidon kokonaisvaltainen vaikutus ja poistaa niin kehon kuin mielenkin lukot mahdollisimman tehokkaasti.

Hieronta Turku Hoitomuodot ja palvelut

Hieronta Turku tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hierontamuotoja ja palveluita, joilla edistät sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointiasi. Onkin erityisen tärkeää, että jokainen asiakas löytää juuri itselleen, omiin tarpeisiin, parhaiten sopiva hoitomuodon kattavasta palveluvalikoimasta. Yksilöllinen lähestymistapa on avaintekijä, joka takaa, että jokainen hierottava saa itselleen juuri oikeanlaista palvelua. Itsellesi sopivan palvelun löydyttyä, räätälöin kyseisen palvelun juuri sinulle sopivaksi.

Osteothai

Osteothai yhdistää thaijoogahieronnan sekä osteopatian tekniikat, periaatteet ja toimintatavat. Osteothain perimmäinen ajatus on, että psykofyysinen kokonaisuus, jolla on luonnollinen kyky puolustaa terveyttä ja parantaa itsensä on kehon. Ihminen koostuu kehosta, mielestä ja sielusta, jotka ovat vastavuoroisesti yhteydessä toisiinsa. Osteothain perimmäinen tavoite on saavuttaa kehon kokonaisvaltainen tasapaino. Itse hoidon tavoitteena on vapauttaa ja poistaa erilaiset terveyttä häiritsevät esteet sekä näin ollen palauttaa kehon ja mielen keskinäinen harmonia ja tasapaino. 

 

Osteothai on tarkoitettu erityisesti erilaisten lihasjännitysten ja kiputilojen laukaisemiseen sekä stressin lievitykseen, nivelliikkuvuuden parantumiseen, lihasten palautumiseen, vammojen jälkihoitoon, toimintakyvyn ylläpitämiseen, erilaisten traumojen purkuun ja kehon sekä mielen eheytymiseen ja rentoutumiseen. Osteothai on myös erinomainen vaihtoehto erilaisten vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Thaijoogahieronta

Thaijoogahieronta, joka tunnetaan myös lyhyemmin thaihierontana, on nimensä mukaisesti Thaimaasta lähtöisin oleva hierontamuoto. Thaijoogahieronnassa yhdistyvät erilaiset venyttävät jooga-asennot, buddhalaiset lääkeopit sekä akupunktio. Perimmäisenä ajatuksena on, että ihmistä tarkastellaan holistisena ja toiminnallisena kokonaisuutena. Hoidon tavoitteena on poistaa erilaiset terveyttä häiritsevät esteet ja näin ollen palauttaa kokonaisvaltainen harmonia niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. 

 

Thaijoogahieronnassa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat kuten esimerkiksi joogasta tutut asanat, passiiviset venytykset, fascia-käsittely, akupainanta, energialinjojen stimulointi sekä kehon hienovarainen liike ja läsnäolon taito. Thaijoogahieronta auttaa muun muassa mielen ja kehon rentoutumiseen, poistamaan lihasten jännittyneisyyttä, lievittämään stressiä, nostamaan kehon ja mielen energiatasoja, palauttamaan kehon luonnollista tasapainoa, lisäämään notkeutta ja nivelien liikkuvuutta sekä parantamaan kehon ryhtiä, vahvistamaan lihaskuntoa, verenkiertoa sekä neurologisia toimintoja, vähentämään lihas- ja nivelkipuja ja vilkastuttamaan aineenvaihduntaa sekä tukemaan immuniteettia.

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia on kehon kokonaisvaltainen hoitomuoto, jonka tarkoituksena on tukea kehon itsekorjaantumismekanismeja. Hoitomuodon nimi perustuu ajatukseen, että kallon (kranio) ja ristiluu (sacrum) rakenteet muodostavat yhdessä kehon keskushermoston, johon kuuluvat aivot ja selkäydin. Kranioskraalirakenteet siis suojelevat keskushermostoa, joka on vastuussa lähes kaikista kehon ja mielen toiminnoista. Tämän hoitomuodon tekniikat pitävät sisällään kevyttä manuaalista terapiaa, mikä tukee ja aktivoi asiakkaan omaa kehon paranemisprosessia.

 

Kraniosakraaliterapia on erinomainen hoitomuoto muun muassa kivunlievitykseen sekä stressinhallintaan. Lisäksi hoito auttaa ylläpitämään kehon luonnollista tasapainoa. Kraniosakraaliterapia sopii erityisesti seuraavien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon:

 • migreeni ja päänsärky
 • niska- ja selkäkipu, (niskan retkahdusvamma, skolioosi)
 • uniongelmat
 • stressi- ja jännitysperäiset ongelmat
 • oppimisvaikeudet, ADHD
 • fibromyalgia
 • koliikki
 • autismi
 • leukanivelen toimintahäiriöt ja purentaongelmat (TMJ –syndrooma)
 • uupumus
 • keskushermostolliset sairaudet
 • aivo- ja selkäydinvammat
 • motoriset ongelmat
 • neurologiset häiriöt
 • verenkiertohäiriöt
 • immuunijärjestelmän häiriöt
 • post-traumaattinen stressi
 • tunneperäiset ongelmat (tunneoire lukot sekä traumat)
 • raskauden aikana helpottamaan raskausajan vaivoja
 • synnytyksen jälkeen lantionalueen hoitoon

Purentalihasten hieronta

Hyvin tavallinen ajatus on, että purenta liittyy ainoastaan suuhun ja hampaisiin, mutta todellisuudessa siihen liittyvät myös monet muut tekijät. Purentaelimistöön kuuluu hampaiden ja suun lisäksi myös joukko muita elimiä, jotka vaikuttavat meidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Muun muassa stressi sekä staattiset työt ja harrastukset lisäävät muun muassa purentaelimistön toimintahäiriöitä (TMD), joita ovat esimerkiksi leukanivelen, puremalihasten, hampaiston ja niihin läheisesti liittyvien kudosten sairaudet tai kiputilat. 

 

Purentalihasten hieronnassa otetaan huomioon asiakas kokonaisvaltaisesti. Hoidon aikana käsitellään ongelma-alueet ja pyritään hoitamaan fyysisen hyvinvoinnin lisäksi myös asiakkaan psyykettä ja palauttamaan kehon luonnollinen tasapaino. Hieronnan aikana käsittelen purentaan liittyviä kehon alueita. Tekniikat sisältävät muun muassa mobilisaatiota, lihaskalvokäsittelyä, syvähierontaa, nivelrentoutusta, kraniosakraalihoitoa sekä hengitys ja rentoutustekniikoita.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta onkin meille monille tuttu hieronta muotoa. Sen tarkoituksena on eri kudoksia manuaalisesti käsittelemällä saada kehon erilaiset lihasjännitykset ja lukot aukeamaan. Tämä hieronta muoto perustuu erilaisiin otteisiin ja tekniikoihin, joiden avulla lihasten ja kudosten aineenvaihdunta tehostuu ja näin ollen kivut lievittyvät. Tämän lisäksi klassinen hieronta parantaa ihon joustavuutta ja tehostaa kudosten uusiutumista. Klassinen hieronta on tunnetusti erinomainen hoitomuoto erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloihin ja sairauksiin sekä niiden ennaltaehkäisemiseen. Vaikka hieronta perustuukin kudosten fyysiseen käsittelyyn, vaikuttaa hieronta kokonaisvaltaisesti myös ihmisen psyykkiseen hyvinvointiin ja mielen rentoutumiseen.

Hieronta Turku tarjoaa kokemusvuodet ja asiantuntemuksen

Hieronta on hyvin herkkä kokemus, joka asettaa asiakkaan haavoittuvaan tilaan, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tämän vuoksi on tärkeää, että jokainen hierottava löytää juuri itselleen ja omiin tarpeisiinsa sopivan hierojan. Hierojan kokemus ja asiantuntemus ovat olennainen tekijä, joihin jokaisen asiakkaan on syytä perehtyä ennen hieronnan varaamista. 

Minulta saat ammattitaitoista hierontaa yli 20 vuoden kokemuksella. Minulla on taustalla EAT hierojan sekä hieronta- ja joogaopettajan koulutus sekä joukko lukuisia muita koulutuksia, joihin pääset tutustumaan täältä. Lisäksi olen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirastoon (VALVIRA) rekisteröity terveydenhuollon ammattilainen. Pohjaopintoni olen suorittanut Tampereen Urheiluhierojakoulun Espanjan toimipisteessä vuonna 2001, jonka jälkeen olen kehittänyt huomattavasti osaamistani useilla eri osa-alueilla, jotta voin tarjota jokaiselle asiakkaalle kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävää hierontaa ja hoitoa. Koko toimintani perusajatuksena on, että keho ja mieli ovat yhtenäinen kokonaisuus, joita pyrin lähestymään läsnä olevasti ja kunnioittaen. Minulle on tärkeää luoda jokaisessa asiakastilanteessa turvallinen ja hyväksyvä tila, jossa jokaisen on mahdollista pysähtyä ja päästää irti.