Hierontalahjakortti Turku

Hierontalahjakortti Turku| Lahjakortti Turku

Ilahduta läheistäsi hierontalahjakortilla kokonaisvaltaiseen hierontaan ja kehon hoitoon!

 

Hierontalahjakortti on hyvä tapa muistaa ja huomioida sinulle tärkeää ihmistä. Lahjakortti on aineeton lahja josta on varmasti hyötyä ja iloa sen saajalle. Hierontalahjakorttin avulla voit tarjota toiselle mahdollisuuden rentoutua, tulla kohdatuksi, vähentää stressiä, hoitaa kipuja & vaivoja sekä tukea terveyttä.

Hierontalahjakortti vaihtoehdot

Yksittäiset lahjakortit 

Lahjakortin voi ostaa tietyn hierontaan tai avoimena summana jolloin lahjakortin saaja voi päättä mihin hierontaan kortin haluaa käyttää. Kortin saaja voi halutessaan käyttää esim 2 tunnin hierontalahjakortin kerralla tai hän voi jakaa sen kahdeksi 1 tunnin hieronnaksi.

Sarja-, arvo- ja pakettikortit 

Lahjakortteja on mahdollista ostaa myös useamman kerran sarjakortteina, arvokortteina sekä hyvinvointipakettina.  Lisätietoa tulossa pia!

Lahjakortin osto

Lahjakortin osto on helppoa parhaiten se hoituu nettikaupan kautta. Valitse haluamasi tuote / tuotteet ja täytä tarvittavat tiedot. Paluupostina saat lahjakortin sekä maksuohjeet.  Voit myös halutessai soitta tai lähettää sähköpostia kertoa tarpeistasi.

Lahjakortin toimitus

 • Sähköisesti: Suosittelen lahjakortin ostamista / lähettämistä sähköisesti koska se on nopein ja helpoin tapa saada kortti perille. Saat lahjakortin sähköpostiisi pdf versiona. Voit tulostaa kortin tai lähettää sen sähköpostitse lahjan saajalle. Hierontaan tulessa lahjakortin saaja voi näyttää korttia kätevästi kännykän näytöltä.
 • Postitse: Lahjakortin toimitus onnistuu myös postitse  +3 € kulu maksua vastaan.
 • Nouto toimipaikasta: Nouto toimipaikasta on mahdollista kun ajankohta sovitaan etukäteen.  Ota yhteyttä ja tiedustele tätä!

  Anna lahjaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia.

   

  Hierontalahjakortti / lahjakortti

  Hieronta lahjakortti hierontaan. Lahjakortin voit helposti ostaa nettikaupasta.

  Hierontapalvelut ja hoitomuodot Turku

  Osteothai Turku

  Thaijoogahieronta / Thaihieronta Turku

  Kraniosakraaliterapia Turku

  Purentalihasten  hieronta Turku

  Klassinenhieronta Turku

  Jooga Turku

  Hierontahinnasto

  HINNASTO

  60MIN  60€

  90MIN 85€

  120MIN 110€

  VARAA AIKA

  VARAA SINULLE SOPIVA AIKA NETISTÄ  24/7

  PUHELIMITSE AJANVARAUKSET ARKISIN KLO 9-19

  041-5049282

  Tietoa kokonaisvaltainen hieronta ja kraniosakraaliterapia Turku hoidoista

  Ensimmäiseksi hoidoksi suosittelen yleensä 90 minuutin hoitoa. Ensitapaaminen alkaa haastattelulla, jossa selvitetään käyntisi syy sekä tarpeelliset tiedot terveydentilastasi.

  Hoidot tapahtuvat lattialla hierontamatolla tai hierontapöydällä. Ota mukaasi rennot, mukavat ja löysät vaatteet sekä vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä. Hoitoon ei kannata tulla täydellä vatsalla, eli jätä ruokailun ja hoidon väliin tarpeeksi aikaa (vähintään 1h ).

  Varaa itsellesi aikaa rauhalliseen hoitoon, yritä olla kiirehtimättä ennen hoitoon tuloa ja sen jälkeen. Hoidon jälkeen on hyvä ottaa rennosti, pitää itsensä lämpimänä ja juoda runsaasti vettä.

  Hoitoa ei voi tehdä päihtyneelle, voimakasta psyykenlääkettä käyttävälle tai kuumeiselle. Hoidot sopivat kaiken ikäisille, myös raskaana oleville. Hoidon kesto 60 -120 min. (Lapset 30min.) Saavuthan ajoissa paikalle, sillä menetetty aika on pois sinun ajastasi

  Peruutusehdot

  Varatun ajan peruutus tulee tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

  Christoph Wischnewski

  ★ ★ ★ ★ ★

  I received some treatments from Pasi and I was always impressed by his ability to listen and to tune in. He has a great knowledge of the human body combined with a lot of kindness which make his treatments so special.

  ➤ Read Full Review

   

  Lydia Law Li

  ★ ★ ★ ★ ★

  The 5 days course was very well planned out and the teaching was well adapted to the participants pace and rich in contentz

  We covered all the body + had some fun and engaging group activities. Pasi & Christoph were very kind and helpful. Definitely recommend learning from them.

  ➤ See review on google

  Saapumisohjeet Turku

  Sijainti ja saapuminen Turun toimipiste sijaitsee hyvällä paikalla keskustan kupeessa, osoitteessa...

  Hierojan erikoisammattitutkinto-Hierojan-eat

  Hierojan erikoisammattitutkinto / Hierojan Eat Kerron hieman taustoja mitä lyhenne EAT koulutettu...

  Uusi hieronta ja hyvinvointistudio Turku

  Uudet toimitilat Turussa Hyvät asiakkaat, saan ilokseni ilmoittaa, että tarjoan hieronta ja...

  Yhteystiedot

  Kokonaisvaltainen hieronta Turku ja kraniosakraaliterapia Turku

  Turun hoitohuone sijaitsee Body & Sound studion tiloissa.

  Käyntiosoite:
  Puistokatu 15, 20100 Turku  Avaa kartta tästä: Hieronta Turku

  puh. 041-5049282

  Tervetuloa!