Hierontastudio / Hoitola

Hierontastudio / Hoitola

Ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista hoitoa thaihieronnan, osteopatian, kraniosakraaliterapian sekä klassisen hieronnan inspiroimana.

Tarjoan ammattitaitoista, monipuolista ja asiakkaan tarpeisiin sopivaksi muotoiltua kehon- ja mielen hoitoa kiireettömässä ilmapiirissä. Jokaisen hoidon lähtökohtana on yksilöllinen kokonaisuus, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon. Käytettävät tekniikat ja hierontavoimakkuus määräytyvät asiakkaan ja hoitotilanteen mukaan. Jokainen hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä idän ja lännen hoitomuotoja. Hoidot tapahtuvat hoitopöydällä tai lattialla hierontamatolla. Hoidolla pyritään poistamaan terveyttä häiritsevät esteet ja palauttamaan kehon ja mielen harmonia. Ihmistä hoidetaan kokonaisuutena. Hoitoon on hyvä tulla rennoissa vaatteissa. Hoidot sopivat kaikille, lapsista vanhuksiin. Hoidon kesto 60 -120 min. (Lapset 30min.)

Hoitomuodot:

Hieronta Turku

HINNASTO

60 min  55€

90 min 75€

120 min 100€

VARAA AIKA

Varaa sinulle sopiva aika puhelimitse

AJANVARAUKSET ARKISIN KLO 9-19

041-5049282

Hoidosta

Ensimmäiseksi hoidoksi suosittelen yleensä 90 minuutin hoitoa. Ensitapaaminen alkaa haastattelulla, jossa selvitetään käyntisi syy sekä tarpeelliset tiedot terveydentilastasi. Jokaisen hoidon lähtökohtana on yksilöllinen kokonaisuus, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon. Käytettävät tekniikat ja hierontavoimakkuus määräytyvät asiakkaan ja hoitotilanteen mukaan. Hoidot sopivat kaiken ikäisille, myös raskaana oleville. 

Ota mukaasi rennot, mukavat ja löysät vaatteet ja vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä. Hoitoon ei kannata tulla täydellä vatsalla, eli jätä ruokailun ja hoidon väliin tarpeeksi aikaa (vähintään 1h ).

Varaa itsellesi aikaa rauhalliseen hoitoon, yritä olla kiirehtimättä ennen hoitoon tuloa ja sen jälkeen. Hoidon jälkeen on hyvä ottaa rennosti, pitää itsensä lämpimänä ja juoda runsaasti vettä. Saavuthan ajoissa paikalle, sillä menetetty aika on pois sinun ajastasi

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus tulee tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Toimipaikat

 

Turku

Hierontastudio Mantra (Alkuvoiman tiloissa)
Halistentie 2, 20540 Turku

Tietoa Turun toimipisteestä! 

Eura

Hierontastudio Mantran (Kauttuan yritystalo)
Luvalahdentie 1, 27500 Kauttua

Tietoa Euran toimipisteestä!

Palveluitani on sovittaessa saatavilla myös muilla paikkakunnilla. Yrityksille tarjoan räätälöityjä tyky-päiviä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Tervetuloa!

Hieronta Turku