Hoidot

Hierontahoidot

Ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista hoitoa thaihieronnan, osteopatian, kraniosakraaliterapian sekä klassisen hieronnan inspiroimana.

Tarjoan ammattitaitoista, läsnäolevaa ja kokonaisvaltaista  kehon- ja mielen hoitoa. Toimintani lähtökohtana on, että jokainen ihminen on yksilö, psykofyysinen kokonaisuus jota lähestyn läsnäolevasti ja kunnioittaen. Asiakastilanteessa haluan luoda turvallisen ja hyväksyvän tilan, jossa on mahdollista pysähtyä, eheytyä sekä päästää irti arjen kiireestä.. Hoidot tapahtuvat hoitopöydällä tai lattialla hierontamatolla. Jokainen hoito on ainutlaatuinen  usein yhdistelmä idän ja lännen hoitomuotoja. Tekniikat ja voimakkuus määräytyvät asiakkaan tarpeen  ja hoidon mukaan. Hoidolla pyritään poistamaan terveyttä häiritsevät esteet ja palauttamaan tasapaino. Hoitoon on hyvä tulla rennoissa vaatteissa. Hoidot sopivat kaikille, lapsista vanhuksiin. Hoidon kesto 60 -120 min. (Lapset 30min.)

Hieronta Turku

Hoitomuodot ja palvelut

Osteothai 

Thaijoogahieronta / Thaihieronta 

Kraniosakraaliterapia

Purentalihasten / purentaelinten hieronta

Klassinen hieronta

Osteopatia

VARAA AIKA

Varaa sinulle sopiva aika puhelimitse

AJAN VARAUKSET ARKISIN KLO 9-19

041-5049282

TERVETULOA

Hoidosta

Ensimmäiseksi hoidoksi suosittelen yleensä 90 minuutin hoitoa. Ensitapaaminen alkaa haastattelulla, jossa selvitetään käyntisi syy sekä tarpeelliset tiedot terveydentilastasi.

Hoidot tapahtuvat hoitopöydällä tai hierontamatolla. Ota mukaasi rennot, mukavat ja löysät vaatteet sekä vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä. Hoitoon ei kannata tulla täydellä vatsalla, eli jätä ruokailun ja hoidon väliin tarpeeksi aikaa (vähintään 1h ).

Varaa itsellesi aikaa rauhalliseen hoitoon, yritä olla kiirehtimättä ennen hoitoon tuloa ja sen jälkeen. Hoidon jälkeen on hyvä ottaa rennosti, pitää itsensä lämpimänä ja juoda runsaasti vettä.

Hoidot sopivat kaiken ikäisille, myös raskaana oleville. Hoidon kesto 60 -120 min. (Lapset 30min.) Saavuthan ajoissa paikalle, sillä menetetty aika on pois sinun ajastasi

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus tulee tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Varaa hieronta aikasi | Lue lisää hierontapalveluista

  Toimipaikat

  Toiminimeni on Hierontastudio Mantra

  Turku

  Aninkaistenkatu 3 A 2, 20100 Turku  

  Tietoa Turun toimipisteestä! 

  Eura

  Kauttuan liikekeskus (Studio Mantran tiloissa) Kauppatie 4, 27500 Kauttua (Eura)  

  Tietoa Euran toimipisteestä! 

  Palveluitani on sovittaessa saatavilla myös muilla paikkakunnilla. Yrityksille tarjoan räätälöityjä tyky-päiviä. 

  Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

  Tervetuloa!

  Hieronta Turku