Osteothai

Osteothai

Osteothai on hoitomuoto jossa yhdistyvät, perinteisen thaijoogahieronnan ja klassisen osteopatian toimintatavat, periaatteet ja  tekniikat.

Yhdistävin tekijä löytyy hoitofilosofiasta jotka pohjautuvat näkemykseen että;

 • Ihminen on kehon, mielen ja sielun muodostama yksilö jonka rakenne ja toiminta ovat vastavuoroisesti yhteydessä toisiinsa.
 • Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus jolla on luonnollinen kyky puolustaa terveyttä ja parantaa itsensä.

Tavoitteena kehon tasapaino

Osteothaissa tuetaan ja hoidetaan ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia manuaalisin hoitokeinoin. Hoidon tavoitteena on vapauttaa terveyttä häiritsevät esteet ja palauttamaan kehon ja mielen harmonia.

Ihmistä hoidetaan kokonaisuutena, vapauttaen jännityksiä, elvyttäen eri elinjärjestelmien terveyttä sekä yhdistäen kaiken kokonaisuudeksi. Hoidon aikana voidaan keskittyä tiettyyn rakenteeseen kuten nivelet, lihakset, faskia, sisäelimet, hengityselimet, pään alue, selkäranka, kudosneste- sekä verenkierto  ja hermosto. Käytettävät tekniikat ja hierontavoimakkuus määräytyvät asiakkaan ja hoitotilanteen mukaan.

  Ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista hoitoa

  Osteothaissa yhdistyvät: osteopatian tarkat ja hellävaraiset menetelmät  thaijoogahieronan monipuolisiin ja tehokkaisiin venytyksiin, akupainantaan sekä energialinjojen stimulointiin. Luoden hoidon joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehon eri kerroksiin, jolloin vapautumista tapahtuu emotionaalisella, energeettisellä ja fyysisellä tasolla.

  Jokainen hoito on erilainen, se on kuin aalto joka pitää sillään erilaista dynamiikka, kosketus ja hoito tapoja. Hoidossa voi olla liikettä, venytyksiä, syvää kudokseen kohdistuvaa painetta, pysähtymistä, kevyttä kosketusta.

  Erilaisilla kosketuksen laaduilla voidaan hoitaa kehon eri  rakenteita ja todellisuuksia.  Kuten rakenteellinentodellisuus (kehon sidekudos ja tuki järjestelmä ), neste todellisuus (neste järjestelmä ja sisäelimet), energia todellisuus (hermojärjestelmä ja rauhaset).

  Apua, tukea ja terveyden ylläpitoa

  Hoidoista saa apua lihasjännityksiin, kiputiloihin, stressin lievitykseen, nivelliikkuvuuteen, palautumiseen, vammojen jälkihoitoon, toimintakyvyn ylläpitämiseen, trauman purkuun, eheytymiseen sekä rentoutumiseen. Hoidot toimivat hyvin myös ennaltaehkäisevänä, tukevana ja toimintaa ylläpitävänä hoitona.

  Hoitotapahtuma

  Osteothai hoidot tapahtuvat pääasiassa lattialla erityisen hoito-alustan päällä, asiakas on pukeutuneena rentoihin ja joustaviin vaatteisiin. Hieroja käyttää hierottavan käsittelyyn käsiään, jalkapohjiaan, polviaan ja kyynärpäitään.Hoidot sopivat kaikille, lapsista vanhuksiin. Hoidon kesto 60 -120 min. (Lapset 30min.)

   Varaa hieronta aikasi | Lue lisää hierontapalveluista

   Hierontapalvelut / hoitomuodot Turku ja Eura

   Osteothai Turku

   Thaijoogahieronta / Thaihieronta Turku

   Kraniosakraaliterapia Turku

   Purentalihasten  hieronta Turku

   Klassinenhieronta Turku

   Jooga Turku

   TERVETULOA KOKONAISVALTAISEEN JA TEHOKKAASEEN HOITOON.