Joogan yksityistunnit

Joogaa yksilöopetuksena

Yksilötunnit

Yksityistunnit rakentuvat sinun tarpeidesi pohjalta. Tunnit aloitetaan keskustelulla ja yhteisen suunnitelman tekemisellä. Suunnittelussa huomioidaan sinun tarpeesi, toiveesi, tavoitteesi, elämäntilanne ja mahdolliset haasteet (kuten kivut, liikerajoitukset, stressi). Tunnin suunnittelun ja tunnin keskiössä olet sinä.

Matalan kynnyksen harjoittelua ilman suorittamista

Tunnilla keskitytään sinuun ja harjoitusten rauhalliseen läpikäymiseen.

 • Opit joogan asanoita (asentoja), hengitys-, meditointi-, ja läsnäolo harjoituksia.
 • Saat omiin tarpeisiisi sovelletuvia harjoituksia joita voit harjoitella itsenäisesti kotona. 
 • Tunnit sopivat kaikille, aiempaa kokemusta joogasta ei vaadita. 

Yksilötunnit alkaen 75€

Pienryhmät

  Yksityistunnit pienryhmille (2-10 henkilöä) ovat loistava vaihtoehto  ystävien, perheen tai vaikka työkavereiden kesken.

  Tunnit rakentuvat teidän tarpeitten ja toiveitten pohjalta. Pääsette  rauhassa, omaan tahtiin kehittämään harjoitustanne. Tunneilla on mahdollisuus esimerkiksi käydä läpi joogan ja meditaation perusteita, hioa liikkeiden tekniikkaa, keskittyä hengitykseen tai harjoitella hiljentymisen ja läsnäolon taitoa sekä rentoutumista. Yksityistunneilla ei vaadita aiempaa kokemusta joogasta eikä meditaatiosta. Tunnin kesto vaihtelee tarpeiden mukaan 60 – 90 minuuttiin.

  Yksityiset ryhmätunnit sopivat loistavasti niin kertaluonteisesti pidettäviksi esim. polttareihin kuin säännölliseti pidettäviksi esim. vuorotyöläisille jolloin tunnit pidetään vuorojen mukaan.

  Hinnat alkaen 100 €

  Ota  rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

   Jooga Turku

   Ota yhtettä minuun

   Jos haluat tietää lisää hieronnan yksilö- ja pienryhmäopetuksesta.

   12 + 14 =