Kampanjat

Suosittele ja säästä!

Täyttämällä lomakkeen ja suosittelmalla palveluitani voitte säästä rahaa.

– Uusi asiakas: 5€ alennus ensimmäisellä käynnillä.

– Suosittelija: 5€ etuus / alennus aktivoituu uuden asiakkaan käyntikerran jälkeen.

Lue kampanjan tarkemmat ohjeet & ehdot. Kampanja on käynnissä myös paperi versiona.

Laita hyvä kiertämään. Samalla tuet paikallista pienyrittäjää.

Jätä sähköinen suosittelu

14 + 12 =

Kampanjan ohjeet & ehdot:

Suosittelija

Suosittelija voi olla kuka tahansa. Suosittelun voi tehdä toimipaikoista saatavilla korteilla tai sähköistä lomaketta käyttämällä. Jokaisesta uudesta asiakkaasta suosittelija saa 5€ etuuden. Suosittelijan etuus aktivoituu uuden asiakkaan ensikäynnin jälkeen. Eli suosittelija voi käyttää etuuden heti sen jälkeen kun uusi asiakas on käyttänyt palveluitani.  Suosittelemalla palveluita useammalle henkilölle on suosittelijan mahdollista kerätä itselleen enemmän etuuksia (esim. 10 uutta asiakaskäyntiä on 50€).  Suosittelua ei voi tehdä itselleen. Etuus on voimassa 6kk uuden asiakkaan ensikäynnin jälkeen. Etuus on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaan.

Uusi asiakas

Uuden asiakkaan tulee olla uusi asiakas Pasi Kuuselalle. Uusi asiakas saa 5€ alennuksen ensimmäisestä käynnistään. Alennus on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaan.

Kampanja

Kampanja koskee kaikkia hieronta-hoitoja,  joogan yksilö- ja viikkotunteja sekä thaijoogahieronnan ja hieronnan yksilö- ja pienryhmäopetusta.

Kampanja voimassa rajoitetun ajan.

Kokonaisvaltainen hieronta video

Edut voit käyttää seuraavista palveluista

Hierontahoidot

Läsnäolevaa ja kokonaisvaltaista hierontaa ja kehonhoitoa yli 20 vuoden kokemuksella.

Tarjoan ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista hoitoa thaijoogahieronnan, osteopatian, kraniosakraaliterapian, klassisen hieronnan inspiroimana.

Hoidolla pyritään poistamaan terveyttä häiritsevät esteet ja palauttamaan kehon ja mielen harmonia.  Käytettävät tekniikat ja hierontavoimakkuus määräytyvät asiakkaan ja hoitotilanteen mukaan.

Hoidoista saa apua lihasjännityksiin, kiputiloihin, stressin lievitykseen, nivelliikkuvuuteen, palautumiseen, vammojen jälkihoitoon, toimintakyvyn ylläpitämiseen, eheytymiseen sekä rentoutumiseen.

Hieronta ja hoitopalveluni ovat saatavilla paikkakunnilla Turku ja Eura. Sovittaessa palveluitani on saatavilla myös muilla paikkakunnilla.

Hierontakoulu

Kokonaisvaltaista ja läsnäolevaa thaijoogahierontaa.

Thaijoogahierontakoulu Vinimaya on ainutlaatuinen koulutuspaikka, jossa yhdistyvät thaijoogahieronnan hengellinen alkuperä ja hoitomuodon kehityksen tarjoamat mahdollisuudet.

Oppiminen koulussa on käytännönläheistä. Tehokkaiden ja turvallisten tekniikoiden lisäksi kurssit ja koulutukset perustuvat kosketuksen, läsnäolon ja liikkeen taitoon. Perehdymme koskettamiseen taitoon, tuntemiseen, herkkyyteen, oikeaoppiseen kehon käyttöön, turvallisen tilan ja läsnäolon merkitykseen. 

Thaijoogahieronta mitä opit on turvallista, toimivaa ja tehokasta. Se on läsnäolevaa hoitamista josta tulee hyvä olo niin hierojalle kuin sen vastaanottajalle.

Järjestän thaihierontakoulutuksia, -kursseja ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla. Koulu on avoin kaikille.

Jooga

 Joogan pienrymät, yksityistunnit ja työpajat

Joogaharjoituksen perustana on turvallisuus ja elämänvoiman (hengityksen) vapaa virtaus. Tarkoituksena on tarjota turvallinen ja hyväksyvä tila, jossa ei tarvitse suorittaa vaan voit rauhassa olla oma itsesi. Tilan jossa jokainen voi pysähtyä, eheytyä ja kokea harjoituksen sisältäpäin omaa itseämme kuunnellen ja kunnioittaen. 

Tarjoan yksilöllistä ohjausta, tarkoituksena saada ihmiset kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa kehoaan ja olemustaan juuri sellaisena kuin se on nyt.

Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat aloittaa joogan tai kaipaat apua ja inspiraatiota jooganharjoitteluusi.