Hierontapalvelut Turku

Kokonaisvaltainen hieronta Turku ja kraniosakraaliterapia Turku

Tarjoan ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista hierontaa ja kehoterapiaa thaijoogahieronnan, osteopatian, kraniosakraaliterapian, klassisen hieronnan inspiroimana. Hieronnan / hoidon lähtökohtana on yksilöllisyys, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon. Käytettävät tekniikat ja hierontavoimakkuus määräytyvät niiden mukaan. Jokainen hieronta / hoito on ainutlaatuinen ja usein yhdistelmä idän ja lännen oppeja ja hoitomuotoja.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia kokemuksella

Hoito ja hieronta tapani on muokkaantunut yli 20 vuotta kestäneen opiskelun ja säännöllisen hieronta / hoitotyön myötä. Hierontahoidoissani yhdistävät turvalliset, luovat ja tehokkaat tekniikat  täsmälliseen ja lempeään hoitotapaan. Yhteisenä tekijänä on kokonaisvaltaisuus sekä hoitofilosofiani mikä pohjautuu näkemykseen että; Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus jonka mieli, rakenne ja toiminta ovat yhteydessä toisiinsa. Hierontahoitojeni perimmäisenä tarkoituksena on vapauttaa terveyttä häiritsevät esteet ja palauttamaan kehon ja mielen harmonia. Hieronnat ja hoidot sopivat lähes kaiken ikäisille.

Hoidoista saa apua eri kiputiloihin, lihasjännityksiin, stressin poistoon, liikkuvuuteen, hermoston häiriöihin, ruuansulatusongelmiin,vammojen jälkihoitoon, palautumiseen, toimintakyvyn ylläpitämiseen, rentoutumiseen sekä eheytymiseen.

Tervetuloa monipuoliseen hierontaan ja  kehoterapiaan Turun hoitohuoneelle.

Varaa aika | Kokonaisvaltainen hieronta Turku ja kraniosakraaliterapia Turku

Hieronta menu. Lue lisätietoja hieronnasta:

Hieroja Turku

Hieronta Turku info

Hieronta, usein kysytyt kysymykset

Hieroja Pasi Kuuselan hoitohuone Turussa. Kokonaisvaltainen hieronta ja kraniosakraaliterapia Turku

Hieronta Turku, palvelut ja hoitomuodot 

Osteothai Turku

Thaijoogahieronta / Thaihieronta Turku

Kraniosakraaliterapia Turku

Purentalihasten  hieronta Turku

Klassinenhieronta Turku

Jooga Turku

Video kokonaisvaltainen hierota Turku

Hierontahinnasto Turku

HINNASTO

60MIN  60€

90MIN 85€

120MIN 110€

VARAA AIKA

VARAA SINULLE SOPIVA AIKA NETISTÄ  24/7

PUHELIMITSE AJANVARAUKSET ARKISIN KLO 9-19

041-5049282

Tietoa kokonaisvaltainen hieronta ja kraniosakraaliterapia Turku hoidoista

Ensimmäiseksi hoidoksi suosittelen yleensä 90 minuutin hoitoa. Ensitapaaminen alkaa haastattelulla, jossa selvitetään käyntisi syy sekä tarpeelliset tiedot terveydentilastasi.

Hoidot tapahtuvat lattialla hierontamatolla tai hierontapöydällä. Ota mukaasi rennot, mukavat ja löysät vaatteet sekä vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä. Hoitoon ei kannata tulla täydellä vatsalla, eli jätä ruokailun ja hoidon väliin tarpeeksi aikaa (vähintään 1h ).

Varaa itsellesi aikaa rauhalliseen hoitoon, yritä olla kiirehtimättä ennen hoitoon tuloa ja sen jälkeen. Hoidon jälkeen on hyvä ottaa rennosti, pitää itsensä lämpimänä ja juoda runsaasti vettä.

Hoitoa ei voi tehdä päihtyneelle, voimakasta psyykenlääkettä käyttävälle tai kuumeiselle. Hoidot sopivat kaiken ikäisille, myös raskaana oleville. Hoidon kesto 60 -120 min. (Lapset 30min.) Saavuthan ajoissa paikalle, sillä menetetty aika on pois sinun ajastasi

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus tulee tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Hyvä tietää! | Tietoa Kokonaisvaltainen hieronta Turku ja kraniosakraaliterapia Turku hierontapalveluista

Hierontalahjakortit / lahjakortit Turku

Kaunis ja hyvä lahjaidea. Hyvinvointia lahjaksi. Osta hierontalahjakortti. Kokonaisvaltainen hieronta ja kraniosakraaliterapia Turku

Yhteystiedot

Kokonaisvaltainen hieronta Turku ja kraniosakraaliterapia Turku

Turun hoitohuone sijaitsee Body & Sound studion tiloissa.

Käyntiosoite:
Puistokatu 15, 20100 Turku  Avaa kartta tästä: Hieronta Turku

puh. 041-5049282

Tervetuloa!