Palvelut Turku

Kokonaisvaltainen hieronta, kraniosakraaliterapia ja jooga Turku

Kokonaisvaltaista hyvinvointia kokemuksella

Tarjoan ammattitaitoista, monipuolista ja asiakkaan tarpeisiin sopivaksi muotoiltua kehon- ja mielen hoitoa kiireettömässä ilmapiirissä Turussa. Hieronnan ja hoidon lähtökohtana on yksilöllisyys, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan huomioon. Käytettävät tekniikat ja hierontavoimakkuus määräytyvät asiakkaan ja hoitotilanteen mukaan. Jokainen hieronta ja hoito on ainutlaatuinen ja usein yhdistelmä idän ja lännen oppeja ja hoitomuotoja. Hierontahoidoissani yhdistävät turvalliset, luovat ja tehokkaat tekniikat  täsmälliseen ja lempeään hoitotapaan.

Hoidoista saa apua kiputiloihin, lihasjännityksiin, stressin poistoon, liikkuvuuteen, vammojen jälkihoitoon, palautumiseen, toimintakyvyn ylläpitämiseen, rentoutumiseen sekä eheytymiseen.

Hierontahoitojen lisäksi tarjoan Turussa joogan ja hieronnan opetusta niin yksilöille kuin pienryhmillekin.

Tervetuloa monipuoliseen hierontaan ja  kehoterapiaan Turun hoitohuoneelle.

Hieroja Pasi Kuuselan hoitohuone Turussa.

Hieronnat, hoitomuodot ja palvelut Turussa

Osteothai Turku

Thaijoogahieronta / Thaihieronta Turku

Kraniosakraaliterapia Turku

Purentalihasten  hieronta Turku

Klassinenhieronta Turku

Jooga Turku

HINNASTO

60MIN  60€

90MIN 85€

120MIN 110€

VARAA AIKA

VARAA SINULLE SOPIVA AIKA NETISTÄ  24/7

PUHELIMITSE AJANVARAUKSET ARKISIN KLO 9-19

041-5049282

Hierontahinnasto Turku / Tietoa hoidosta

Ensimmäiseksi hoidoksi suosittelen yleensä 90 minuutin hoitoa. Ensitapaaminen alkaa haastattelulla, jossa selvitetään käyntisi syy sekä tarpeelliset tiedot terveydentilastasi.

Hoidot tapahtuvat lattialla hierontamatolla tai hierontapöydällä. Ota mukaasi rennot, mukavat ja löysät vaatteet sekä vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä. Hoitoon ei kannata tulla täydellä vatsalla, eli jätä ruokailun ja hoidon väliin tarpeeksi aikaa (vähintään 1h ).

Varaa itsellesi aikaa rauhalliseen hoitoon, yritä olla kiirehtimättä ennen hoitoon tuloa ja sen jälkeen. Hoidon jälkeen on hyvä ottaa rennosti, pitää itsensä lämpimänä ja juoda runsaasti vettä.

Hoitoa ei voi tehdä päihtyneelle, voimakasta psyykenlääkettä käyttävälle tai kuumeiselle. Hoidot sopivat kaiken ikäisille, myös raskaana oleville. Hoidon kesto 60 -120 min. (Lapset 30min.) Saavuthan ajoissa paikalle, sillä menetetty aika on pois sinun ajastasi

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus tulee tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Hierontalahjakortit / lahjakortit Turku

Yhteystiedot

Kokonaisvaltainen hieronta ja kraniosakraaliterapia Turku.

Turun Hoitohuone sijaitsee Body & Sound studion tiloissa.

Käyntiosoite:
Puistokatu 15, 20100 Turku   Avaa kartta tästä

puh. 041-5049282

Tervetuloa!