Tulevat hierontakoulutukset  ja kurssit

Tulevat hierontakoulutukset  ja kurssit

Thaijoogahieronjakurssit: Monipuolista oppia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia

Thaihierontakoulu on ainutlaatuinen koulutuspaikka. Oppiminen koulussa on käytännönläheistä. Kurssit ja hoitofilosofia pohjautuvat Nuad Paan Boranin (muinaista parantavaa kosketusta tarkoittava termi) perinteisiin oppeihin, joissa korostetaan läsnäolevan ja aistivan kosketuksen voimaa. Perinteisten lähestymistapojen rinnalla kursseilla opitaan myös muita hoitomuotoja ja tekniikoita, kuten osteopatiaa, kraniosakraaliterapiaa, hierontaa, osteothaita ja joogaa.Tehokkaiden ja turvallisten tekniikoiden lisäksi kurssit ja koulutukset perustuvat kosketuksen, läsnäolon ja liikkeen taitoon.

 

Thaijoogahieronta mitä opit on turvallista, toimivaa ja tehokasta. Se on läsnäolevaa hoitamista josta tulee hyvä olo niin hierojalle kuin sen vastaanottajalle.

Järjestän thaihierontakoulutuksia, -kursseja ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla. Kurssivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja lyhyistä työpajoista pidempiin, sertifiointiin johtaviin kokonaisuuksiin, jotta jokainen voi löytää juuri itselleen sopivan oppimispolun.

Koulu ja koulutukset ovat avoimia kaikille.

Tervetuloa!

Video hoitomuodosta

Tietoa hieronnasta / hierontakoulutuksista

Thaihieronta – Thaijoogahieronta

Koulutukset & kurssit

Yksilö- ja pienryhmäopetus

Kokemuksia hierontakoulutuksista

Sara Vaittinen

★ ★ ★ ★ ★

Iso suositus Pasin kursseille! Pasin opetustapa on selkeää, ammattitaitoista, lempeää ja hän huomioi kurssilaisten yksilölliset tarpeet/ toiveet. Pasin kurssit on aivan oma inspiroiva maailma, mistä saa pysyviä työkaluja hierontaan/hoitamiseen ja ihan arkeenkin. Siellä saan aina muistutuksen, mikä on olennaista ja miltä tuntuu päästää irti mielen rajoitteista ja antautua elämän kauneudelle. Kurssien ilmapiiri ja tunnelma on aina ollut myötätuntoinen, hyväksyvä ja turvallinen. Minun hyvinvoinnissani on tapahtunut paljon positiivisia asioita kurssit aloitettuani!.

➤ Lue arvostelu googlessa

Saara Laasanen

★ ★ ★ ★ ★

lämmin kiitos kurssista!  Kaksipäiväinen kurssi oli kuin ’pieni elämä’. Verkkokalvolle on jäänyt muistikuvia kätesi otteista, harmonisesta liikkeestä, tanssista. Ohjaamisesi ja opastuksesi oli kannustavaa ja oivalluttavaa. Vahvimmin kuitenkin olemukseni muistaa tilan lämmön ja rakkauden. Johdattelit siihen kauniisti ja turvallisesti eri keinoin: kaikki toisiaan tukien. On erityistä, että jaat lahjojasi kanssamatkaajien kera. Jokin minussa liikuttui pysyvästi kurssin johdosta. Kiitos, kiitos, kiitos. 

 

Ari Vuokko

★ ★ ★ ★ ★

Hierontakurssit ovat rentoja ja niillä hyvä tunnelma, mutta ne ovat samalla selkeitä, tekniikat opetetaan yksityiskohtaisesti kehon mekaniikkaa ymmärtäen hierottavan ja hierojan kannalta

Liekki Ilola

★ ★ ★ ★ ★

Mahtava kurssi oli Eurassa. Pasilla on tekniikka todella hallussa, mutta vielä tärkeämpää on hänen lempeä hyväksyvä olemuksensa ja tapansa opettaa hierontaa kokonaisvaltaisena hoitomuotona. Suosittelen!

 

Anne Valtonen

★ ★ ★ ★ ★

Pasin kurssilla olleena, hoitoni saivat aivan toisenlaisen nosteen. Olen niin onnellinen löydettyäni Kauttuan Aurinkokuninkaan!

Lydia Law Li

★ ★ ★ ★ ★

The 5 days course was very well planned out and the teaching was well adapted to the participants pace and rich in contentz

We covered all the body + had some fun and engaging group activities. Pasi & Christoph were very kind and helpful. Definitely recommend learning from them.

➤ See review on google

Christoph Wischnewski

★ ★ ★ ★ ★

I received some treatments from Pasi and I was always impressed by his ability to listen and to tune in. He has a great knowledge of the human body combined with a lot of kindness which make his treatments so special.  This year I had the opportunity to Co-Teach a course together with Pasi. It was a very inspiring time and I could learn a lot from him. I do recommend Pasi very much both as therapist as well as teacher.

➤ Read Full Review