Hieronta Turku – Saapumisohjeet ja Sijainti

Laadukkaan hieronnan ja kehonhoitopalvelun kannalta haluan varmistaa, että löydät luokseni helposti. Toivon, että alla olevat ohjeet auttavat sinua löytämään perille. Tutustu saapumisohjeisiin alla:

Helppo saapuminen hierontaan Turun keskustaan

Turun toimipiste sijaitsee hyvällä paikalla keskustassa osoitteessa Aninkaistenkatu 3 A 2, 20100 Turku. Sisään pääset soittamalla ovisummeria, jossa lukee nimeni. Hierontastudio sijaitsee toisessa kerroksessa, ja ylös pääset hissillä tai rappusia pitkin. Saapuminen studiolle on helppoa niin pyörällä, autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Huom. Hoidon aikana pidän ovisummerin hiljaisella ja laitan sen päälle noin 5-10 min ennen varattua aikaa.

Saapuminen Polkupyörällä – Ympäristöystävällinen Vaihtoehto:

Voit jättää polkupyöräsi hoidon ajaksi esimerkiksi jokirantaan (Eerikinkadun varteen Lönnrotinpuistoon).

Saapuminen Autolla – Parkkipaikat helposti saavutettavissa

Studion läheisyydessä on runsaasti parkkipaikkoja. Suurin osa kadunvarsipaikoista on maksullisia, mutta alueen paikat kuuluvat edullisempaan toiseen vyöhykkeeseen. Lähimmät parkkipaikat löydät seuraavilta osoitteilta ja niiden läheisyydestä: Eerikinkatu 1-3, Multavierunkatu 1, Yliopistonkatu 5-7.

Ilmaisia parkkikiekollisia paikkoja löytyy:

  • Parkinkentän edestä Tuureporinkatu 2 (2h kiekkopaikkoja), jossa on usein tilaa!
  • Multavierinkatu 8 edustalta Nahkurinkadulta. On pidempiaikaisia parkkikiekollisia paikkoja, mutta ne ovat päivisin usein täynnä.

Kun saavut omalla autolla, varaa hieman aikaa parkkipaikan löytymiseen.

Esteettömät Vaihtoehdot:

Hoitoon saapumisen ja lähtemisen helpottamiseksi liikuntarajoitteisilla ja toisen kyydissä kulkevilla on mahdollisuus pysäköidä lyhytaikaisesti studion eteen (Studio ei ole esteetön).

Saapuminen Julkisilla – Turvalliset Kulkuyhteydet:

Paikalle on helppo tulla myös julkisilla! Linja-autoasema sijaitsee noin 550 metrin päässä studiolta, ja päärautatieasema noin 1,4 km kävelymatkan päässä. Paikallisbusseja Turun keskustaan tulee paljon eri vuoroilla. Katso reitit tarkemmin Fölin verkkosivuilta: Föli

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan kokonaisvaltaiseta hieronnasta Turun keskustassa!

Hieronta Turku

Varaa hieronta aika Turkuun ja tutustu palveluihin

Kokonaisvaltainen hieronta ja kraniosakraaliterapia Turku

 Goolge maps linkki Turun Toimipisteelle Hierontastudio Turku sijanti 

Yleistä infoa – Kokonaisvaltainen hieronta ja kehonhoito Turku  

Olen EAT-koulutettu hieroja ja tehnyt hoitoyötä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hyödynnän hoidoissani erilaisia hoitomuotoja ja tekniikoita, kuten klassinen  hieronta, kraniosakraaliterapia, thaijoogahieronta / thaihieronta, osteopatia. Hoito ja hieronta tapani on muokkaantunut vuosia kestäneen opiskelun ja säännöllisen hieronta / hoitotyön myötä. Hoitotilanteissa minulle on tärkeää luoda turvallinen tila, jossa asiakkaan on mahdollista rentoutua ja kokea olonsa nähdyksi ja kuulluksi. 

Lisää tietoa minusta: Hieroja Turku 

Lue lisää hoitomuodoista: Hierontapalvelu Turku

Lue lisää palveluistani Turussa: Hieronta Turku 

Hieronnasta

Ensimmäiseksi hoidoksi suosittelen yleensä 90 minuutin hoitoa. Hoidot tapahtuvat lattialla hierontamatolla tai hierontapöydällä. Ota mukaasi rennot, mukavat ja löysät vaatteet sekä vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä. Varaa itsellesi aikaa rauhalliseen hoitoon, yritä olla kiirehtimättä ennen hoitoon tuloa ja sen jälkeen.  Saavuthan ajoissa paikalle, sillä menetetty aika on pois sinun ajastasi.

Peruutusehdot

Varatun ajan peruutus tulee tehdään viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta peritään 50 % hoitohinnasta. Peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi hoitomaksu.

Tervetuloa kokonaisvaltaiseen hierontaan ja kehonhoitoon Turkuun!

Terveisin

EAT koulutettu hieroja, hieronta- & joogaopettaja Pasi Kuusela

 

Goolge maps linkki Turun Toimipisteelle https://goo.gl/maps/cLDf8UTenRpHr9nT9

Yhteystiedot

Kokonaisvaltainen hieronta Turku ja kraniosakraaliterapia Turku

Turun hierontastudio/  hoitohuone sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustassa, mikä tekee hierontapalveluistani helposti saavutettavan.

Käyntiosoite:
Aninkaistenkatu 3 A 2, 20100 Turku  Avaa kartta tästä: Hieronta Turku

puh. 041-5049282

Tervetuloa!

Varaa hieronta & hoito aika Turkuun