Etsitkö hierontaa Turussa? Kaipaatko hierontaa, jolla vaivasi ratkeavat tehokkaasti ja saat samalla yksilöllistä, läsnä olevaa palvelua? Kaikki hieronta- ja hoitopalveluni perustuvat monipuolisiin ja todistetusti tehokkaisiin hieronta- ja hoitotekniikoihin. Lisäksi räätälöin tarjotut palvelut jokaiselle hierottavalle yksilöllisesti. Läsnä oleva ja lempeä hoitotapani takaa sinulle miellyttävän ja rentouttavan kokemuksen, joka edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi kertaheitolla!

Monipuoliset hieronta- ja hoitotekniikat

Monipuoliset hierontatekniikat varmistavat kehon kokonaisvaltaisen käsittelyn hieronnan aikana ja näin ollen myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Erilaiset hierontatekniikat on tarkoitettu erilaisten vaivojen hoitamiseen. Jokaisella hierottavalla on omat yksilölliset tarpeensa ja vaivansa, joihin he toivovat hieronnalta apua. Tämän vuoksi hieronnan räätälöiminen jokaisen hierottavan yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi on erittäin tärkeää. Yksilöllisellä lähestymistavalla varmistutaan siitä, että jokaiselle hierottavalle jää hoidosta positiivinen kokemus, josta on oikeasti apua vaivaan. 

 

Etsiessäsi hierontaa Turussa tarjolla on kattava valikoima erilaisia hieronta- ja hoitomuotoja, joista jokainen asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Valikoimaan kuuluvat osteothai, thaijoogahieronta, kraniosakraaliterapia, purentalihasten hieronta, klassinen hieronta ja jooga. Jokainen hoitomuoto on ainutlaatuinen ja yksilöllinen kokemus, joissa yhdistyvät erilaiset hierontatekniikat, sekä idän että lännen erilaiset hoitomuodot. 

 

Osteothai hoitomuodossa yhdistellään tekniikoita, periaatteita ja toimintatapoja thaijoogahieronnasta ja klassisesta osteopatiasta. Ihmistä hoidetaan kokonaisuutena ja tavoitteena on tukea ja hoitaa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoidossa yhdistetään thaijoogahieronnan monipuolisia sekä tehokkaita venytyksiä, energialinjojen stimulointia sekä akupainantaa osteopatian tarkkoihin sekä hellävaraisiin menetelmiin. Hoito voi pitää sisällään liikettä, venytyksiä, syvää kudokseen kohdistuvaa painetta, pysähtymistä ja kevyttä kosketusta. 

 

Thaijoogahieronta perustuu muun muassa monipuolisiin ja tehokkaisiin venytyksiin, akupainantaan sekä energialinjojen stimulointiin. Siinä käytetään hierottavan käsittelyyn käsiä, kyynärpäitä, polvia ja jalkoja. Tässä hierontamuodossa yhdistyvät esimerkiksi erilaiset klassiset hierontatekniikat, joogasta tutut asanat, passiiviset venytykset, fascia-käsittely, akupainanta, energialinjojen stimulointi ja hienovarainen kehon liike. 

Kraniosakraaliterapian hoitotekniikat ovat kevyttä manuaalista terapiaa, joka toteutetaan kevyin kosketuksin vaatteiden päällä. Purentalihasten tai purentaelinten hieronnassa käsitellään, nimensä mukaisesti, purentaan liittyviä alueita. Näitä alueita käsitellään erilaisia tekniikoita/hoitomuotoja kuten, mobilisaatiota, lihaskalvokäsittelyä, syvähierontaa, nivelrentoutusta, kraniosakralihoitoa sekä hengitys ja rentoutustekniikoita käyttäen. Suurimmalle osalle tutun klassisen hieronnan hierontatekniikat taas perustuvat erilaisiin hierontaotteisiin, jotka kohdistuvat eri kudoksiin asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti.

Psyykkinen hyvinvointi ja rentoutuminen hieronnassa

Fyysisen hyvinvoinnin lisäksi hieronnassa myös henkinen ja psyykkinen hyvinvointi ovat erittäin tärkeässä roolissa. Monet lihasjumit ja kehon vaivat johtuvat osaltaan psyykkisistä rasitteista kuten esimerkiksi stressistä. Monelle meistä päänsäryt ja hartiajumit ovatkin tuttuja, ja stressi on yksi niiden takana oleva tekijä. Vaikka kehoa hieroisi kuinka, ei ilman rentoutumista kyseinen jumi tule poistumaan, mikäli sen takana on stressi. 

 

Jokainen hieronta- ja hoitomuoto pitääkin sisällään ajatuksen siitä, että ihminen on holistinen kokonaisuus, joka pitää sisällään niin fyysisen, psyykkisen kuin henkisenkin tason. Ajatuksena on, että rauhoittamalla hetkeksi mieli saa levätä samalla kun keho lepää hieronnan aikana. Tämän lisäksi hieronnan aikana kehoa käsitellään manuaalisesti eri osin. Tämä vaikuttaa kehon aineenvaihduntaan ja energialinjoihin, jotka puolestaan vapauttavat energiaa edistäen niin mielen kuin sielunkin hyvinvointia. 

 

Tarjoan ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista kehon ja mielen terapiaa. Hoidolla pyritään laukaisemaan ja vapauttamaan terveyttä häiritsevät tekijät kehossa, jonka seurauksena saadaan palautettua kehon luonnollinen harmonia eli tasapainotila. Jokaisen hieronnan ja hoidon lähtökohtana on yksilöllisyys, jossa huomioidaan hierottavan kunto ja elämäntilanne. Näin ollen saadaan varmistettua, mitä jokainen asiakas yksilöllisesti tarvitsee ja niin fyysiset kuin psyykkisetkin hyödyt saadaan maksimoitua.

Ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista hoitoa 20 vuoden kokemuksella

Kaikki palveluni perustuvat läsnä olevaan ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, joilla pyritään hoitamaan fyysisiä rasitteita sekä niiden lisäksi myös henkisiä ja psyykkisiä lukkoja. Jokaisen hoidon tarkoituksena on tukea ja vahvistaa jokaisen asiakkaan omaa luonnollista terveyttä ja harmoniaa. Tarjoan ammattitaitoista ja laadukasta hierontaa sekä muita hoitomuotoja jo yli 20 vuoden kokemuksella. Mikäli kaipaat asiantuntevaa, yksilöllistä ja läsnä olevaa hierontaa Turussa ja hoitoa – pääset varaamaan itsellesi ajan täältä.