Uusi hieronta ja hyvinvointistudio Turku

Uudet toimitilat Turussa

Hyvät asiakkaat, saan ilokseni ilmoittaa, että tarjoan hieronta ja hyvinvointipalveluitani uusissa toimitiloissa Turussa. Olen todella innoissani uusita tiloista ja siitä, että pääsen tarjoamaan monipuolisia ja ainutlaatuisia hieronta- ja hoitopalveluitani turkulaisille.

Turun uusi toimipiste sijaitsee hyvällä paikalla osoitteessa Puistokatu 15,  ja jaan tilan Body and Sound – studion Sol Sagotin kanssa. Studio on sisustettu viihtyisäksi ja esteettiseksi tarjoten täydelliset puitteet sekä tunnelman rentoutumiseen ja arjen yläpuolelle nousemiseen.

Hieronta ja hoitoja teen Turun studiolla pääsääntöisesti maanantaisin sekä tiistaisin ja kerran kuussa myös perjantaisin. Ajanvaraus onnistuu puhelimitse sekä netistä.

Hieronta Turku

Kokonaisvaltaista hierontaa ja kehonhoita vuosien kokemuksella

Olen EAT-koulutettu hieroja ja tehnyt hoitoyötä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hyödynnän hoidoissani erilaisia hoitomuotoja ja tekniikoita, joita olen opiskellut alansa parhaiden osaajien luotsaamana ympäri maailman. Hoitotilanteissa minulle on tärkeää luoda turvallinen tila, jossa asiakkaan on mahdollista rentoutua ja kokea olonsa nähdyksi ja kuulluksi. 

Lisää tietoa käymistäni koulutuksista ja kursseista löydät sivulta ”Minusta”

Erilaiset hoitomuodot joita tarjoan ovat:

osteothai Turku

thaijoogahieronta Turku

kraniosakraaliterapia Turku

purentalihasten hieronta Turku

klassinen hieronta Turku

Sisäelinmanipulaatio (Visceral manipulation, VM)

Hierontahoitojen lisäksi tarjoan Turussa joogan ja hieronnan yksityistunteja niin yksilöopetuksena kuin pienryhmillekin. 

Lue lisää hieronta ja hyvinvoiti palveluistani Turussa https://pasikuusela.com/kokonaisvaltainen-hieronta-ja-kraniosakraaliterapia-turku/

 

Hyvinvointia hieronnasta 

Hierontahoitojeni perimmäisenä tarkoituksena on vapauttaa terveyttä häiritsevät esteet ja palauttamaan kehon ja mielen harmonia.

Hierontahoito on kiireetön hetki jonka keskiössä ovat läsnäolo, kokonaisvaltaisuus, kosketus ja kohdatuksi tuleminen. Jokainen hoitokerta räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaiseksi. 

Hoidoistani voit saada apua esimerkiksi erilaisiin kipuihin, vammoihin, jännitystiloihin, energiatukoksiin, unettomuuteen, hermoston häiriöihin ja ruuansulatusongelmiin. Hoidot myös ennaltaehkäisevät erilaisia terveysvaivoja, parantavat liikkuvuutta, vahvistavat immuunijärjestelmää, lisäävät notkeutta, nostavat energiatasoja, lievittävät stressiä ja auttavat rentoutumaan, 

Toivotan teidät sydämellisesti tervetulleiksi tutustumaan hoitoihini sekä uusiin Turun toimitiloihini. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tai haluaisit tietää lisää, vastaan mielelläni. 

Terveisin

EAT koulutettu hieroja, hieronta- & joogaopettaja Pasi Kuusela

 

Turun toimipisteen ulkokäynti. Goolge maps linkki Turun Toimipisteelle https://goo.gl/maps/cLDf8UTenRpHr9nT9

Yhteystiedot

Turussa Hoitohuone sijaitsee Body & Sound studion tiloissa.

Käyntiosoite:
Puistokatu 15, 20100 Turku   Avaa kartta tästä

puh. 041-5049282

Tervetuloa!

Katso video