Uudet Hierontatilat Turussa – Laadukasta Hierontaa Aninkaistenkadulla

Tervetuloa nauttimaan hieronnasta ja hyvinvoinnista uusiin, viihtyisiin tiloihini Turun keskustassa Aninkaistenkadulla! Olen innoissani tarjotessani monipuolisia hieronta- ja hyvinvointipalveluita uudessa hierontastudiossani.

Laadukasta Hierontaa Turun Ytimessä

Uudet toimitilani Aninkaistenkadulla, osoitteessa 3A 2, 20100 Turku, mahdollistavat entistä monipuolisemmat ja laadukkaammat hieronta- ja hoitopalvelut. Tarjoan klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kraniosakraaliterapiaa ja paljon muuta. Tiloissani yhdistyy ammattitaitoni, rentouttava ympäristö ja korkea palvelustandardi.

Hieronta Turku – Saapumisohjeet ja Sijainti

Etsitkö laadukasta hierontaa Turussa? Saavu helposti hierontastudiooni Aninkaistenkadulle. Sisään pääset soittamalla ovisummeriin, ja studioni sijaitsee toisessa kerroksessa, jonne pääset hissillä tai portaita pitkin. Saapuminen on vaivatonta niin pyörällä, autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Huomioithan, että hoidon aikana ovisummeri on hiljaisella.

Rentoutumista ja Hyvinvointia Turussa

Varaa hieronta-aikasi helposti verkkosivuiltani tai ottamalla minuun yhteyttä puhelimitse. Uudet tilani mahdollistavat myös hierontakoulutukset, joogatunnit ja erilaiset hyvinvointitapahtumat. Tarjoan rentouttavan ympäristön ja korkealaatuiset hierontaöljyt, jotka tekevät jokaisesta hoitokerrasta ainutlaatuisen.

Esteetön Saapuminen ja Parkkipaikat

Panostan asiakkaideni mukavuuteen, ja tilani ovat esteettömät. Lähistöltä löytyy runsaasti parkkipaikkoja, ja julkiset kulkuvälineet kulkevat aivan studioni läheltä.

Etsitkö luotettavaa hierojaa Turusta? Uudet toimitilani on suunniteltu juuri sinua varten. Tervetuloa kokemaan laadukas hieronta ja nauttimaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista Turun keskustassa!

 

Hieronta Turku

Kokonaisvaltaista hierontaa ja kehonhoita vuosien kokemuksella

Olen EAT-koulutettu hieroja ja tehnyt hoitoyötä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hyödynnän hoidoissani erilaisia hoitomuotoja ja tekniikoita, joita olen opiskellut alansa parhaiden osaajien luotsaamana ympäri maailman. Hoitotilanteissa minulle on tärkeää luoda turvallinen tila, jossa asiakkaan on mahdollista rentoutua ja kokea olonsa nähdyksi ja kuulluksi. 

Lisää tietoa käymistäni koulutuksista ja kursseista löydät sivulta ”Hieroja Turku

Erilaiset hoitomuodot joita tarjoan ovat:

osteothai Turku

thaijoogahieronta Turku

kraniosakraaliterapia Turku

purentalihasten hieronta Turku

klassinen hieronta Turku

Sisäelinmanipulaatio (Visceral manipulation, VM)

Hierontahoitojen lisäksi tarjoan Turussa joogan ja hieronnan yksityistunteja niin yksilöopetuksena kuin pienryhmillekin. 

Lue lisää hieronta ja hyvinvoiti palveluistani Turussa Hierontapalvelut Turku

 

Hyvinvointia hieronnasta 

Hierontahoitojeni perimmäisenä tarkoituksena on vapauttaa terveyttä häiritsevät esteet ja palauttamaan kehon ja mielen harmonia.

Hierontahoito on kiireetön hetki jonka keskiössä ovat läsnäolo, kokonaisvaltaisuus, kosketus ja kohdatuksi tuleminen. Jokainen hoitokerta räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaiseksi. 

Hoidoistani voit saada apua esimerkiksi erilaisiin kipuihin, vammoihin, jännitystiloihin, energiatukoksiin, unettomuuteen, hermoston häiriöihin ja ruuansulatusongelmiin. Hoidot myös ennaltaehkäisevät erilaisia terveysvaivoja, parantavat liikkuvuutta, vahvistavat immuunijärjestelmää, lisäävät notkeutta, nostavat energiatasoja, lievittävät stressiä ja auttavat rentoutumaan, 

Toivotan teidät sydämellisesti tervetulleiksi tutustumaan hoitoihini sekä uusiin Turun toimitiloihini. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tai haluaisit tietää lisää, vastaan mielelläni. 

Terveisin

EAT koulutettu hieroja, hieronta- & joogaopettaja Pasi Kuusela

 

Kokonaisvaltainen hieronta ja kraniosakraaliterapia Turku

Goolge maps linkki Turun Toimipisteelle https://goo.gl/maps/cLDf8UTenRpHr9nT9

Katso video

Yhteystiedot

Kokonaisvaltainen hieronta Turku ja kraniosakraaliterapia Turku

Turun hierontastudio/  hoitohuone sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustassa, mikä tekee hierontapalveluistani helposti saavutettavan.

Käyntiosoite:
Aninkaistenkatu 3 A 2, 20100 Turku  Avaa kartta tästä: Hieronta Turku

puh. 041-5049282

Tervetuloa!

Varaa hieronta & hoito aika Turkuun